Blogg eller inte blogg…

Länge har jag lovat mig själv att sätta ihop en egen sajt efter en webbplatslös period på n+1 år. Ja, min första hemsida dök väl upp på webben kring år 1994 och försvann ett par år senare, vilket kanske var lika så bra. Efter det har det bara blivit snabbt hopkrafsade sidor för olika behov, exempelvis mina sidor på datavetenskapliga institutionens server.

Den senaste tiden har jag tänkt att så fort mitt fritidsprojekt Strix CMS, ett webbadministrationssystem, är i så’nt skick att det överhuvudtaget går att använda – då skall det minsann bli egna sidor igen. Men mammutprojektet Strix har en lång väg kvar till första testversionen, så nu ger jag upp och använder mig av ett färdigt system tillsvidare. Istället kan jag satsa hårt på innehåll och design. 😛

Anyway, här är jag nu, back in business. En ny blogg har sett dagsljuset.

Lämna ett svar