Applefiering

Vårt hushåll håller sakta men säkert på att applefieras totalt. I natt släpptes iPad 2 på den europeiska marknaden, och jag kunde inte låta bli att beställa. Därför satt jag så att säga med fingret på avtryckaren och väntade på att klockan skulle slå 03.00. När det magiska ögonblicket sedan kom visade det sig att Apple Store inte pallade för av trycket av alla europeiska applentusiaster utan föll ihop som ett korthus. Först i morse lyckades beställningen, parallellt med grötkokandet.

Det låter kanske som ett impulsköp, men jag kan lova att det är inte är det. I själva verket har jag övervägt att köpa en iPad redan i flera månaders tid, men väntat eftersom jag visste att den nya versionen var på väg ut. Hoppas den är bra. Och att det räcker med en.

4 tankar kring ”Applefiering

 1. Intressant att du frågar just idag – apparaten levererades för ett par timmar sedan! Jag tog 32GB-modellen med 3G, dvs. den med GPS.

 2. Mr. Big Spender!
  Nice. Rakade egentligen in efter att ha läst Sonjas blogg (svart att ta tag i arbetet efter lunchen…)

  Har ocksa planerat en ipad, väntade pa tvan (för skype-kameran) och märkte för nagra daga sen att den blir ganska dyr med allt extra.

  Planerar pa 16Gb 3G:n för GPS:n
  (navionics-sjökorten för finland till ipad/itelefonen kostar 10€ jämfört med 300 för samma grej till baten)
  Tog du magnetfodralet ocksa?

 3. Med någon veckas erfarenhet kan jag säga att du troligen klarar dig riktigt bra med 16 GB. 3G skulle jag i varje fall inte vilja vara utan. Hellre använda en hundring mer nu än ångra sig efteråt.

  Navionics har funnits med på Top 10 i App Store länge redan, så du är tydligen inte ensam om att ha upptäckt det låga priset.

Lämna ett svar