Konsertturné

Österbottenturnén med His Master´s Noise är lyckligt över. Trots en hemfärd på dryga 9 timmar. Snöyran gjorde väglaget dåligt och väl framme i Tammerfors så vägrade bussen att samarbeta, så vi fick vänta en timme i snövädret på en reparatör. Men stämningen i bussen var det inget fel på. Humöret hölls uppe med vitsar, sång och skratt.

Turnén bestod av konserter i Trefaldighetskyrkan i Vasa och i Nykarleby kyrka. Vi hade sammanlagt ca 600 besökare så det måste man väl vara nöjd med. På lördagen uppträdde vi tillsammans med Sofie Björkgren-Näses kör Blessed Mess och på söndagen uppträdde vi ensamma i Nykarleby.

Kören togs väl emot på alla ställen. Det bjöds på övernattning, mat och te och vänliga ansikten. Och trots att vi övade och sjöng så gott som hela lördagen och hade uppträdande ännu på söndagen, så hade vi bokat in en tur till Tropiclandia för att bada och basta. Alla simmade också ut i utebassängen. Under kalla vintermånader kan något sådant ske bara i nordiska länder…

Jag upplevde att koristerna hade roligt och lärde känna varandra litet bättre igen. Nu är det kul att igen se fram emot och planera nya utmaningar för kören.

Lämna ett svar