Artur åt själv!

Jag har skrivit rätt lite om barnen här den senaste tiden. Ok, skall man vara riktigt ärlig så har jag inte skrivit nästan någonting den senaste tiden, men ännu mindre om barnen. Fruns blog behandlar familjens yngsta medlemmars liv så ofta, ingående och detaljerat att jag ibland kommer lite av mig. Det är synd, för jag bryr ju mig nog om hur barnen har det.

Nu skall jag åtminstone för stunden råda bot på bristen. Idag åt Artur själv! Och när jag säger själv så menar jag verkligen själv, jag hjälpte honom inte med något annat än att hålla i tallriken så att den inte föll i golvet. ”Maten” bestod den här gången av bananbitar. Också det är nytt, för han har hittills helt vägrat äta banan. Kanske den smakar bättre om den inte är mosad?

Jag serverade honom Rejäl handels banan – vad annars. Hos oss kallas de fortfarande elefantbananer, trots att Rejäl handels märke bytte redan för över ett år sedan.

Lämna ett svar