Harald skriver

Harald är rätt ofta fascinerad av sagor och berättelser, och inte endast av själva innehållet. Han verkar tycka att det är häftigt att man kan skriva ner sina tankar och någon annan sedan kan läsa dem. Jag skulle nog vara benägen att hålla med honom. Skriftspråket måste nog höra till mänsklighetens absolut största uppfinningar genom tiderna.

Harald skriver

På skärmdumpen ser du ett par mycket korta berättelser som Harald har berättat och jag skrivit ner. Det sista ordet, NALEBJÖRN, är Harald första försök att själv på basen av hur ett ord låter lista ut vilka bokstäver som ingår i det. Med lite hjälp kom vi till slut till ”nalebjörn”.

1 tanke kring ”Harald skriver

  1. Wow! Harald tycks ha stått för den här delen på Runebergsdagen, om ni andra åt tårtor! Fantastiskt! Jag kan knappt vänta på att se Er! Många kramar tills dess! Vi får hoppas att all snö inte smälter innan ni kommer. Pulkan väntar, eller så är det jag som väntar på att få åka…; )

Kommentera