Halloj!

Så har man då äntligen kommit sig för att sätta sig framför datan och skriva. Det blev en ganska lång paus, men när inspirationen äntligen kom krypande var problemet en virusinfekterad Adalbert. Och det var ingen lindrig snuva! Nej han hade plockat på sig ganska många olika slags virus… Som tur är det åtgärdat nu, och visst finns det en läxa att lära sig av allting…

Så där från en sak till en fullständigt annan sak… Jag var ute på min första skidtur den här säsongen med min nyss influgna kusin. Det var riktigt skönt att glida framåt i snöflingsdansen! Just nu är jag ganska ensam i huset. Pappa traskade just iväg för att föra skattedeklarationen(vilket ord alltså!) till posten och mamma, moster och kusin är i Helsingfors… Men vad är väl inte bättre när man har en ledig dag än att dricka en kopp äppel-russin-kanel-te och läsa en bra bok…
Det skall jag göra nu!

Om aurora

Jag är den yngsta i syskonskaran. Största delen av tiden går åt till att studera medicin, men annars tycker jag om att musicera, speciellt sången är mitt stora intresse.

Lämna ett svar