Knockout

Den första matchen i andra omgången av fotbolls-VM blev en nästintill total utklassning. När Tysklands ”Nationalelf” slog till hade Sverige så gott som ingenting att sätta emot. Efter tolv minuter var ställningen redan 2-0 till tyskarnas favör och det blev också slutresultatet, trots att siffrorna kunde ha sett mycket fulare ut ur svensk synvinkel. Tyskland radade nämligen upp målchans efter målchans och den enda som höll måttet i det svenska försvaret var målvakten Andreas Isaksson. Sverige var nog verkligen en besvikelse i den här matchen.

Jag har inte hittills varit speciellt imponerad av Tysklands spel, trots att det ju på tyskt manér nog varit effektivt. Den här matchen fick mig att tänka om. De spelade verkligen snyggt. Få se hur långt tyskarna kan gå. Tränaren Jürgen Klinsmann menar ju att det minsta man kan kräva av laget är att det klarar sig till semifinal. Med det här spelet kan de till och med ta sig längre än så.

[tags]fotbolls-VM,fotboll,vm,tyskland,sverige[/tags]

Lämna ett svar