Sound of Music och Matteuspassionen

Ojojojoj… Så länge sedan senaste inlägget att man riktigt skäms. Dags att rycka sig i kragen lite igen. Så jag blev tvungen att fråga efter lösenordet för bloggens admin-rättigheter, så länge sedan är det jag skrev att jag glatt har glömt bort dem. Men med nya koder och friskt humör skall det nog börja bra ska ni se.

En del har naturligtvis hänt sedan sommaren… Jag börjar inte räkna upp allt här i bloggen, det får ni fråga mig eller så kommer ett och annat fram efter hand. Men några saker kan ju nämnas trots allt.

SARAH Min flickvän sedan augusti ifjol. Vi tillbringade julen på La Gomera (Kanarieöarna)

so2.jpg

SOUND OF MUSIC Varit med om att uppföra klassiker-musikalen på Svenska Teatern. His Master´s Noise-korister deltar. Premiär 26 jan.

MATTEUSPASSIONEN Lyran och Akademen övar intensivt för att uppföra Bachs storverk med finlandssvenska solister och Barockorkestern Opus X i Johanneskyrkan på Palmsöndagen 1 april.

Kort och koncist, men ändå en start på något. Skall för n:te gången lova att blogga lite mera igen. Så att inläggen någon gång också blir intressanta och spontana, inte lägesrapporter… Hej så länge!

Lämna ett svar