Engelska ligan igång

Säsongen 2006-2007 har börjat i England. Och det var minsann på tiden! 😀 Första omgången spelas det här veckoslutet.

Chelsea är förstås storfavoriter till titeln igen, men det finns många lag som är beredda att sätta käppar i hjulet för dem. Kanske satsningen på Champions League gör att Liverpool, Manchester United, Arsenal och Tottenham faktiskt kan sätta press på Chelsea i ligan?

Av de nya namnen för i år ser jag mest fram emot att följa med Tottenhams nyförvärv Dimitar Berbatov. Bulgaren har spottat mål för tyska Leverkusen i många år. Nu kan han vara med om att äntligen lyfta Tottenham till tabellfyra eller rentav bättre.

Nu borde man då ha Canal+ för att göra tillvaron perfekt. Lite tråkigt är det att kunna följa med matcherna bara på YLE:s text-tv och BBC:s sportsidor, men vad kan man…

2 tankar kring ”Engelska ligan igång

  1. Nå, inte är det väl så dyrt… Bara 29 €/mån. för Canal+ och nästan lika mycket till i grundavgifter och digitalbox. 😉 Hur skulle det vara att istället för att betala hutlösa priser för TV ta flyget till England och följa med en match på ort och ställe, det ger säkert mer valuta för pengarna.

  2. Låter bra, fast helt gratis är ju inte det heller. Kanske när Ryanair börjar flyga till Liverpool – därifrån är det ju inte långt till Manchester och The Theatre of Dreams…

    Bra gick det ju för övrigt igår: 5–1 mot Fulham är en ganska trevlig inledning på säsongen. 😀

Lämna ett svar