Barseblog

Ibland överträffar verkligheten ens vildaste fantasier. Idag hände en sådan sak. Jag läste min mail på helt normalt vis, när jag i ett meddelande från Google Alert fick veta att ordet basseblog förekom i en blog med namnet barseblog. När jag sedan gick in på sidan i fråga höll jag på att tappa hakan! Inte nog med att blogtiteln är minst sagt förvillande lika. Likheterna mellan mig och barseblogs upphovsman är även i övrigt slående – bägge är datorintresserade, har småbarn, är gifta med teologer och verkar dessutom ha samma litteratursmak. Jag tar tacksamt emot kommentarer till detta inlägg, ifall någon känner för att börja göra sannolikhetskalkyler…

Tillägg: Jag glömde helt bort att nämna ett av de kanske märkvärdigaste sammanträffandena: Barse har något slags koppling till Sibbo, eftersom han har suttit i Sibbo kyrka vid antingen min eller något av mina syskons konfirmation. Vilken denna koppling är har inte blivit riktigt klart för mig ännu.

3 tankar kring ”Barseblog

  1. Jag var precis inne på Barseblog och kommenterade, och trodde det var han som uppdaterat.

    Sannolikt med så många likheter? Nej, knappast, men kul! Skulle ni skriva en bestseller bok om det så skulle det nog smulas sönder i analysdelar om varför det blivit så….

  2. Det var ett intressant sammanträffande. Kollade lite på hans sida och läste det han skrivit om dej den 22.2. Otrolig denna datavärld. Själv inte ännu så nersjunken i den, men kanske jag oxå snart är ett offer…

  3. Roligt att du hittade mitt blogginlägg om vårt ”bloggtvillingskap”.

    Det där med kopplingen till Sibbo handlade om att min fru har kusiner som har konfirmerats i Sibbo och att jag har varit på ett par av dessa konfirmationer. Det skulle inte förvåna mig ett skvatt om någon av dem går i samma skola eller är klasskamrater med något av dina småsyskon.

    Världen är som sagt ganska liten…

Lämna ett svar