Första Advent

Glad första Advent!
Steg ”tidigt” upp idag. Redan klockan 10 för att göra mig klar att gå till kyrkan. Idag var det nämligen en av hur många det nu är Konfirmandgudstjänster. Och eftersom går på hjälppisutbildning är det min plikt att vara med på alla konfirmandgudstjänster och medverka med olika saker. Idag var det palmblad från Borgs blombutik som skulle bäras in… Så sjöng jag också med i kören och bidrog med en diskantstämma som inte gick så värst bra! Men på det hela taget gick allting ändå ganska bra…

Jag såg på en ny sorts ”Robinson” på Sveriges tv igår. Den hette ”Riket” och var enligt mig en mycket intressantare dokusåpa än Expedition: Robinson. Men dokusåpa som den var ingick ju de obligatoriska ledar-konflikterna, vilket ju var ganska ledsamt. Men miljön var betydligt intressantare. En medeltida miljö i Polen tror jag. 16 deltagare. En härskare. Tre rika. Resten fattiga. Hur ska det gå?

Idag fick jag äntligen pepparkakorna bakade! Så nu kan vi äta färska peparkekur och dricka te till. Härligt juligt!

Om aurora

Jag är den yngsta i syskonskaran. Största delen av tiden går åt till att studera medicin, men annars tycker jag om att musicera, speciellt sången är mitt stora intresse.

En tanke kring ”Första Advent

  1. Yes! Välkommen tillbaka till blogosfären, Aurora! Roligt att du har satt in bilder också. Vi har också bakat pepparkakor här, fast det har du kanske redan läst på Planet Sonja.

Lämna ett svar