Länge sen sist…

Det var MYCKET länge sen sist… Dels berodde det på min lathet dels på diverse tekniska problem(som visserligen blev fixade i tidigt skede…) Det har hänt mycket sen senaste inlägget. Nian har börjat bra med lägerskola till Hemavan i Svenska fjällen och nu förbereder vi julkonsert med köere band och solister. Och till skillnad från förra året blir det också teater…

Det blir massor att göra den här julen igen… Ovh sen måste man ju hinna köpa julklappar också… Och Finlands Lucia-keikkorna förstås. Men det blir ju jätteroligt!
Jag har tänkt baka pepparkakor och fixa lite digibilder på nätet så…

Om aurora

Jag är den yngsta i syskonskaran. Största delen av tiden går åt till att studera medicin, men annars tycker jag om att musicera, speciellt sången är mitt stora intresse.

Lämna ett svar