Körsång eller studier?

Det mesta av min tid går för tillfället till körsång. Måndagar Akademen, tisdagar Noise (HMN), onsdagar Fallåkerkör och torsdagar Sibbo Sångarbröder (SSB). Om man dessutom tillägger musiklärare i Norra Paipis i Sibbo på fredagar, så förstår man att tiden går åt till musik snarare än till studier. Och då är man också medlem av vissa sånggrupper som inte har tid att öva.

I princip går ju studierna på dagtid, men då några föreläsningskurser avbrutits pga längre frånvaroperioder så är det inte så lyckat ur studiesynvinkel. Det är litet synd, för alltid nu och då får man igen studiemotivation. Men då man skall skaffa litet pengar att leva på också så går ekvationen inte riktigt ihop. Nästa år! Nästa år! Några nyårslöften igen kanske…

Jag kollade in att också Peter Englund har en blog. Den måste jag följa med, han har dessutom lagt ut många av sina texter och essäer på nätet så det är bara att ladda ner och läsa. www.peterenglund.com

Men jag har hopplöst blivit efter mina släktingar Basse och Sonja när det gäller blogentries. Ändring på det skall det bli. Och varför inte litet bilder också nångång. Vi får väl se…

1 tanke kring ”Körsång eller studier?

Kommentera