Motorn uppgraderad

Just när alla trodde att han helt hade försvunnit någonstans i den reella världen är han tillbaka – för att meddela att blogmotorn WordPress är uppgraderad från version 1.2 till 1.2.1. Otroligt!

2 tankar kring ”Motorn uppgraderad

  1. Det ser ju bekant och stiligt ut!

    Vad fick dig att byta? Var det spam-mängden, open source, php eller MT pris? Jag har själv funderat på vad jag ska köra i fortsättningen och kom fram till att jag ännu ska köra MT (köpte den nya versionen) och så kan jag fundera på nytt när WP har lite utvecklats.

  2. Jag bytte av flera olika skäl. Det viktigaste var helt klart att jag inte ville betala för den nya versionen av Movable Type, men inte heller ville ha ett stagnerat system. Den andra anledningen var att jag gärna använder open source-program där det är möjligt. Att WordPress använder php är dessutom ett plus, nu förstår jag själv koden i viss mån.

    Det är helt klart att MT i dagens läge utvecklas snabbare. Om man inte blir bortskrämd av priset och saknar ”filosofiska” skäl att använda öppen källkod misstänker jag nog att MT kan vara ett bättre alternativ.

Kommentera