Theatre of Nightmares

Inte svårt att se att det är någonting som inte stämmer i ManUs spel för tillfället. Två raka förluster i ligan följdes upp av en pressad 3–2-vinst över Aston Villa. Och sedan 2–2 mot Porto på Theatre of Dreams i en Champions League-match där ingenting stämde för hemmalaget. Passningarna gick raka vägen till motståndarna och backarna sprang bredvid och tittade på när Porto-anfallarna närmade sig United-målet. Inget succérecept direkt.

De enda i startelvan som kan få godkänt betyg är van der Sar och Rooney. Holländaren stod för en rad fina parader när Manchester Uniteds försvar i övrigt läckte som ett såll. I andra ändan av planen jobbade Rooney hårt på sitt sedvanliga sätt och lyckades göra ett mål och spela fram ett annat.

Mardrömmen lär fortsätta i Portugal om inte Ronaldo, Scholes & co höjer nivån på spelet en hel del.

Kommentera