Svensk språkfil för WordPress 2.0.5

Jag har äntligen kommit mig för att fixa den svenska översättningen av WordPress. Nu är den uppdaterad och fungerar ihop också med den senaste versionen av WP. I samma veva passade jag på att uppdatera katalogstrukturen för den svenska översättningen, så officiella versionerna finns numera i underkatalogen tags och inte i branches som tidigare. Nyutgåvan kan tankas ner från http://svn.automattic.com. Installationsinstruktioner finns här på basseblog.

[tags]wordpress,svenska,i18n,l10n[/tags]

3 tankar kring ”Svensk språkfil för WordPress 2.0.5

  1. Tyvärr, jag känner inte till någon svensk manual för WordPress. Jag har inte haft något behov av en sådan själv så jag har inte heller kommit mig för att skriva någon. Är det någon som har lust att hjälpa till?

Lämna ett svar