Det var inte såhär det skulle gå…

… i fotbolls-VM, alltså. Mina bägge favoritlag England och Brasilien är utslagna redan i kvartsfinal. Dessutom föll båda lagen ut på ett ganska snöpligt sätt. Till Englands försvar måste man säga att de åtminstone kämpade sig till straffsparkar. Av någon anledning var sedan den portugisiske målvakten Ricardo en alltför hård nöt för engelsmännen att knäcka. Att fånga hela tre straffar är ingen dålig prestation! Att England sedan sumpade sina straffar gjorde inte saken bättre. Trots det var matchen ganska jämn hela vägen, och båda lagen kunde ha vunnit.

Brasilien däremot föll verkligt tungt. De nådde aldrig upp till ”sin” nivå i den här turneringen, och förlorade helt rättvist mot ett alldeles pånyttfött Frankrike. Efter de två första matcherna i gruppspelet hade jag helt räknat ut fransmännen, men de här gjort en comeback som heter duga! Hoppas de tar sig till final. Tyskland mot Frankrike i final, det skulle inte vara så tokigt.

[tags]fotbolls-vm,fotboll,england,portugal,brasilien,frankrike,tyskland[/tags]

En tanke kring ”Det var inte såhär det skulle gå…

  1. Nä, kanske inte, men jag tycker att det är roligt med lite omväxling och att Brasilien är ute stör mig inte alls. Jag hoppades lite på Italien och Portugal och få se hur det sedan går ikväll. Vi far ju först och se på Sugar, så man missar väl en del av matchen…

Lämna ett svar