Nytt tema på basseblog

Som den uppmärksamme läsaren säkert har lagt märke till vid det här laget har jag bytt tema på basseblog. Det flera år gamla temat som jag slängde ihop till min första blogg i Movable Type har fått gå i pension och ersatts av ett nytt i grått och rött. Det nya temat heter Falling Dreams och upphovsmannen heter Razvan Teodorescu. Ännu återstår några småsaker att reda ut med det nya temat, men senast om några dagar skall det väl vara fixat.

5 tankar kring ”Nytt tema på basseblog

  1. Det blev mycket fint här inne. Jag och Harald var och se på bilderna i fotoalbumet. Jag tog fram bilden av dig i sjömanskostym igen och frågade Harald vem det är. ”Det är ju jag” svarade han rappt, ”eller nej, men det ser ut som jag, det är nog jag men jag har inte en sådan skjorta…” Det är så roligt då han faktiskt ser ut som en kopia av sin pappa… Sen sa han ”kanske jag ser ut sådär (pekade på det svartvita fotot) då jag blir stor…”

  2. Hello!
    Verkligen proffsig look på sidan…Blev det mycket extrajobb med modifieringen av filerna?

    Jag hoppas jag idag hinner och plåta den bedrägliga synen av det som någongång var en ståtlig domkyrka i Borgå…

  3. Tack för kommentarerna!

    @ Henrik: Nej, det var inte så jobbigt, jag fixade bara översättning och sedan förstås också det svartvita fotot där uppe.

Lämna ett svar