Pizzatest 4

Osannolikt nog är det redan dags för avsnitt fyra av serien Pizzatest. När jag skrev det första inlägget trodde jag nog inte att jag skulle ha hinna med fyra tester under en vecka. Fortsätter det i den här takten kommer jag ju att hinna avverka hela pizzamenyn på lite drygt en månad. Det är en skrämmande ensidig diet, jag får nog lov att lite minska på pizzaintaget.

Dagens pizza intogs i sällskap av hela familjen efter en simtur i temaspa Caribia här i Åbo. Eftersom det var dags för den fjärde pizzan beställde jag förstås pizza nummer fyra på restaurangens meny. Den råkar heta Opera och förutom den obligatoriska brödbottnen och tomatsåsen består den av malet kött, champinjoner och ananas. Namnet på pizzan är tilltalande, eftersom opera hör till mina musikintressen. Själva smaken är alldeles ok, kanske en smula intetsägande – men det kan ju bero på att senaste pizzatest brände mina smaklökar helt och hållet. Det malda köttet ger ett intryck av att pizzan i första hand är tänkt för barn. På det hela taget är Opera ett ganska neutralt val, som varken väcker större obehag eller entusiasm.

Betyg:

OlivOlivOliv

Lämna ett svar