Svensk översättning av WordPress 2

Efter att WordPress 2 kom ut på annandag jul har jag arbetat med att översätta den nya versionen. Igår laddade jag upp den nya översättningen på http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/sv_SE/trunk/. Den som redan har uppgraderat till (eller installerat) WordPress 2 men saknar en svensk översättning kan gärna ladda ner den och komma med konstruktiva förbättringsförslag. Instruktioner för hur man installerar den finns på min svenska WordPress-sida.

2 tankar kring ”Svensk översättning av WordPress 2

  1. Tjena.
    Först av allt vill jag tacka för en vettig översättning… dock upplever jag problem med å, ä & ö som byts ut mot ”?”. Går det att ställa in teckentabellen i WordPress 2?

  2. Visst går det att ställa in teckentabellen (Inställningar > Läsa på admin-sidorna), men då måste man också komma ihåg att konvertera temat.

Kommentera