Ny dator på jobbet

Nu har min dator på jobbet äntligen bytts ut. Jag kan med andra ord sluta upp att klaga, för nu räcker prestandan nog till för det jag behöver göra. Den nya maskinen är nämligen en P4 1.6GHz med 512 MB minne. Slutligen fick jag även tillgång till administratörsprofilen så jag kunde installera alla program jag ville. Nu är datorn laddad med Firefox, Thunderbird, The GIMP. OpenOffice tänker jag installera i morgon.

En tanke kring ”Ny dator på jobbet

  1. MÅSTE helt enkelt kommentera;
    fick just grön ljus för min nya arbetsdator: AMD64 4000+ , 2GB minne, 19″ TFT, 2x 36GB WD Raptor hårddiskar :)) . Har samma softastil som Författaren, med en addition av ANSYS och Vertex.
    En förbättring från nuvarande P3/500MHz/256MB/WinNT…

    Vårhälsningar till er alla! KK.

Lämna ett svar