Som prinsessa…

De två sista av mina underbara kompisar for just hem…:( De var jättegulliga och hade lurat ut mig och gå med Linda för att kunna ordna en överraskningsfest hemma hos oss.

De hade talat med mamma och pappa om nyckel och fixat en härlig spa-kväll som försenad födelsedagspresent! Det var komiskt när Lindas ”pappa och mamma”( som egentligen var Dannu, Jossu, Henna o. Hanna) hela tiden ringde och kollade var vi befann oss. Och när jag skulle följa Linda hem såg jag plötsligt någon som sprang i fönstret i vårt hus! Jag och Linda sprang genast för att undersöka saken och jag var redan beredd att ta fram stekpanna och brödkavlar för att kunna knocka ner inkräktaren! När jag försiktigt hade öppnat dörren stod plötsligt Hanna där med en halsduk i handen! Min första tanke efter att Hanna, med en bestämd röst sagt att jag måste göra precis som jag blir tillsagd, var att Hanna är min kompis och skulle INTE konspirera med några inkräktare eller kidnappare och tvinga mig att packa in tv:n i en pafflåda och bära ut den till en stor paketbil! Och så var ju föstås inte fallet! Jag blev nedförd till källaren där de hade hängt upp ett draperi med bokstäverna: Roras Spa! Bakom skynket stod badkaret upptappat med vatten och ansikts- och hårmasker färdiga att appliceras! Snacka om service! Efter badet blev det middag och mani-och pedikyr! Ljuvligt alltså! Kvällen avslutades med mycket trevlig pratstund och Dumle-ätande! Slutsats: bättre födelsedagspresent än vänner som bryr sig om en kan man inte önska!

Om aurora

Jag är den yngsta i syskonskaran. Största delen av tiden går åt till att studera medicin, men annars tycker jag om att musicera, speciellt sången är mitt stora intresse.

En tanke kring ”Som prinsessa…

  1. De va ju så jätteroligt att vi alla var tillsammans, för en gångs skull! Pratstunden var ju ganska mysig o maten god, el. hur? 😀 kram

Lämna ett svar