WordPress på svenska

Jag har under de senaste dagarna märkt att ryktet om den svenska WordPress-översättningen har spritt sig och folk frågar efter mo-filen. Därför har jag skrivit ihop en liten sida om översättningsprojektet, inklusive en länk till filen med själva översättningen.

3 tankar kring ”WordPress på svenska

  1. Trevligt med en svensk översättning av wp, och en enkel beskrivning hur man installerar det. Tyvärr ser det inte bättre ut att inte fungera för mig. Något man måste tänka på när jag ändrar till ett annat språk.

  2. Funkar jättebra (bara jag kom på att skapa mappen language som inte fanns 🙂 ) Tack.

    Någon som vet hur , om, man kan vara mer än en författare? Jag har kryssat i att nyreggade kan skriva artiklar men sedan fattar jag inte hur, finns ingen skrivflik???

Kommentera