Japaner och julgranar

De japanska turisterna i Helsingfors fick ett nytt fotograferingsmål när vi hade genrep inför Luciadagen i Domkyrkan. Det gick kamerablixtar hela tiden när vi sjöng våra sånger. Ett annat populärt tillfälle var när vi skred nerför trappan ut mot gatan. men vi höll goda miner och sjöng våra sånger leende mot kamerorna.

Dessutom fick Lucian sin kappa idag. En helt enkelt LJUVLIG design. Dubbelknäppt så att man kan vända den efter behag. Den ena sidan var silverfärgad med guldtryck och den andra var helvit.

Vi hade ett till genrep idag i skolan. Vi gick igenom hela programmet för morgondagens konserter. Huhhuh! Tungt var det! All ”rocking around the Christmastree” gör en snurrig! Vi har alltså två levande julgranar vi dansar runt, därav rubriken… Nu börjar alltså julrumban…
Jag får verkligen leva enligt ”Carpe Diem” och ta vara på ögonblicket!
Det var den här dagen i sin korthet… Nu måste jag leta reda på en tomteluva…

Om aurora

Jag är den yngsta i syskonskaran. Största delen av tiden går åt till att studera medicin, men annars tycker jag om att musicera, speciellt sången är mitt stora intresse.

2 tankar kring ”Japaner och julgranar

  1. Hej.
    På tal om tomteluva så kan du titta efter i vårt rum på Säters. Det kan eventuellt finnas nån där, jag kunde nämligen inte hitta våra nånstans. Fick köpa nya. Det var en ganska rolig historia det. Gick till Tiimari, såg att de kostade 1 euro där, men när jag kom till kassan sa hon att den kostar 1,20. Harald hade redan en euro i handen och jag envisades med att säga att det står på lappen att de kostar en euro, gå fast och titta. ”Nej men det är om man tar TVÅ tomteluvor” sa hon. Jahaja, nå jag måste väl köpa två då sa jag och köpte två för en euro, hur logiskt är sen det???

  2. Hej på dig,
    roligt att se dig igår, det var som sagt en överraskning för mig. Ni sjöng ju så fint så, att vissa Lyror funderade vad vi hade där att göra.
    Lycka till med lussandet, gymnasiefunderingarna och annat! Vi ses, senast på juldagen, eller hur?
    Kram Tove

Lämna ett svar