Sommarlov…

Det har gått ganska snabbt i år precis som alla andra år… Det är synd… Men mycket roligt har hänt . Och inte är den ju slut än…

Jag har jobbat ihop en ganska fet lön som till stor del gick åt till att köpa min nya rinka, som jag är mycket nöjd med även om jag inte hunnit testa den än. Shoppa har jag nog den här sommarn. Hemskt mycket har jag inte köpt men en hel massa snyggt har jag hittat.

Lite senare…
Tittade just på en klänning som mamma och Sonja hade fotat. Såg bra ut… Måste prova den. Det är alltid så jobbigt att hitta festkläder. Speciellt till konfirmation.
Jag vet inte hur många jag redan har prövat… Får väl se… Så skall ju inbjudningskorten göras också. Men det är en enkel match. Det enda jag egentligen behöver tänka på när det gäller dem är vem jag skall bjuda och det går ju rätt snabbt. Jag skall väl sätta igång då…

Om aurora

Jag är den yngsta i syskonskaran. Största delen av tiden går åt till att studera medicin, men annars tycker jag om att musicera, speciellt sången är mitt stora intresse.

En tanke kring ”Sommarlov…

  1. Heeei Oa:)!
    Du, jag skulle kolla in bilderna i galleryn, men den går ju inte ens o öppna längre.. Varför..?

Lämna ett svar