Wasa Football Cup, dag 1

Det kan knappast ha undgått den uppmärksamme läsaren att åtminstone vissa delar av familjen Djupsjöbacka hyser ett passionerat intresse för det gröna fältets schack, fotboll. Intresset har spritt sig även till den yngre generationen, och därmed vistas nu undertecknads hela del av klanen i Vasa på Wasa Football Cup. Harald deltar aktivt i spelet, och vi andra hejar på bäst vi kan. På bilden ser man lagets tränare Jussi gå genom taktiken före avspark.

Taktikpalaver
Taktikpalaver före avspark

Harald spelar numera nästan alltid som mittback, och han tar sin uppgift som försvarare på allvar. Positionen som mittback verkar passa honom bra.

Harald som mittback
Harald som mittback

Under turneringens första dag spelade HIFK/White en match som de vann 4-1. Det går inte att ta miste på glädjen efter att Ricke satte in ett av målen.

Äkta glädje
Äkta glädje

I laget spelar även Anna, som imponerar stort. Här ser man henne ta hand om bollen medan hon lämnar ett par spelare efter sig liggande på gräset.

Anna i farten
Anna i farten

Efter lyckad match med önskat resultat är det lätt att le. I morgon fortsätter turneringen med två matcher.

Vi är röd, vi är vit...
Vi är röd, vi är vit...

I vår familj är vi måna om att inkludera alla. Och om det är fotboll som gäller skall alla få vara med och spela. Beviset ser ni här.

Sagalito
Sagalita

Lämna ett svar