Comeback?

Jag känner en busschaufför som brukar säga att ”han gör som svensken, han kommer igen”. Nu skall jag försöka göra som svensken och göra en comeback på De profundis. Jag insåg till min stora fasa att det är över ett år sedan mitt senaste inlägg.

För att anlägga en kökspsykologisk infallsvinkel på bloggtorkan så tror jag att mitt dåliga samvete över den eftersläpande svenska översättningen av WordPress gjorde det svårt för mig att blogga överhuvudtaget. Blotta åsynen av alla oöversatta eller bristfälligt översatta textsträngar i WP fick mig att gå i lås. Tack vare WP-Support Sverige, som tog över arbetet med den svenska översättningen för ett antal månader sedan, kan jag nu igen använda WP med gott samvete.

I övrigt då? Under ett år hinner det hända en hel del, för mycket för att skriva i ett blogginlägg. Eftersom jag strävar till att skriva korta inlägg tänker jag återkomma till det gångna årets händelser i senare inlägg.

En tanke kring ”Comeback?

  1. Jag kanske också borde joina, här är fasligt mycket fotboll- och datorsnack.

Lämna ett svar