WP på svenska, revisited

Det här med bloggande verkar vara ganska likt tränande för mig: något som jag börjar med, lämnar efter en tid, tar upp på nytt, tröttnar på igen för att efter en tid igen återkomma till. Nu, efter ganska exakt nio månader sedan senaste inlägg, är jag här igen.

Mitt egentliga ärende är alltså att jag har suttit ett par kvällar och jobbat med den svenska översättningen av WordPress. Jag är inte ännu helt förberedd för den kommande lanseringen av version 2.3, men det närmar sig. I väntan på en officiell svensk version 2.3 kan den som tröttnat på översättningen till 2.1.x hämta utvecklingsversionen här. All hjälp med översättningsarbetet är också välkommen!

2 tankar kring ”WP på svenska, revisited

  1. 2.3 RC1 kom ut idag, så jag antar att den ”riktiga” version 2.3 inte kan vara speciellt långt borta nu.

    För övrigt är den svenska översättningen nu igen uppdaterad. Stort tack till Viktor för det!

Lämna ett svar