Dagen före skolstart

Det är dagen före skolstarten och jag känner mig rastlös. Jag körde in till stan för att skaffa de sista nödvändigheterna inför höstens rumba. Jag fick äntligen sista psykologiboken och kan sluta fundera på hur jag annars skulle ha fått alternativa kunskapsmedel inför studenten. Ny börjar nedräkningen, 5 veckor till hörförståelserna, 6 till realen. Skrämmande lite! Till all tur är det bara ett babysteg i min akademiska karriär, och sist och slutligen hänger inte hela min framtid på denna examen. Förstås skall jag göra mitt bästa, men 6 Laudatur blir det knappast… Hoppeligen får jag ändå åtminstone ett…

Om aurora

Jag är den yngsta i syskonskaran. Största delen av tiden går åt till att studera medicin, men annars tycker jag om att musicera, speciellt sången är mitt stora intresse.

En tanke kring ”Dagen före skolstart

  1. Det går nog bra syrran. Du är duktig. Och dessutom kan man ju skriva om om det skulle gå åt skogen. Läs lite i taget och kolla större helheter och kanske lite vid-sidan-info på nätet så får du en bredd i din läsning. Lycka till!

Lämna ett svar