Ny design

Lapsang Souchong har äntligen fått ny design. Jag tyckte att det var dags att sätta ut designen i sitt nuvarande skick istället för att fila i all oändlighet. Säkert kommer det ändringar och tillägg med tiden i alla fall.

I sidhuvudet finns förstås tekoppen och fotbollen, som sig bör. Annars är väl temat ett ganska typiskt WordPress-tema med en spalt för menyer och länkar och en spalt för innehållet. Koden är XHTML 1.0 Strict och i enlighet med W3C-standarden. CSS-koden klarar ännu inte av kvalitetskontrollen till 100 %, men följer i stort sett standarden den också.

Som vanligt har jag med jämna mellanrum hållit ett öga på hur sidan ser ut i Internet Explorer 6.0, men som alla som sysslar med webbsidor vet är Internet Explorers renderingsmotor hopplöst föråldrad och knepig att ta i beaktande om man vill skapa standardenlig kod. Sidorna borde ändå se någorlunda vettiga ut också i IE. Men tacka vet jag Firefox och andra sympatiska webbläsare. 🙂

Lämna ett svar