Första vandringsdagen

Nu har vi varit på resa i två dagar, varav den första på båten mellan Åbo och Stockholm. Om den finns det inte så mycket att säga. Det var en helt sedvanlig dag på färjan, med bollhav och skattefritt godis..

Den andra dagen gick till hälften i buss mellan Stockholm och Dalarna och till andra hälften på vandring. Dagens sträcka blev förstås en aning kortare än normalt eftersom vi började gå först på eftermiddagen. Både Harald och Artur har varit helt exemplariska i skogen – den delen av vandringen kunde inte ha gått bättre. På kvällen firade vi completorium i Rättvik kyrka. Den ligger helt otroligt vackert belägen ute på en udde i Siljan, omgiven av gamla kyrkstallar. Jag fotograferade flitigt i aftonsolen, hoppas bilderna blev bra.

En tanke kring ”Första vandringsdagen

  1. Välkomna till Sverige!

    Passerar ni Stockholm på vägen hem så är det bara att mejla. Jag tar gärna en kaffepaus med er på Silja / Viking terminalen. 🙂

    Ira

Lämna ett svar