8 tankar kring ”WordPress 2.0.1 på svenska

 1. Brukar använda funktionen att bryta ett inlägg så att man kan klicka på ”Read more…” för att så att säga expandera hela inlägget. Kruxet är att jag använder din översättningsfil men texten ”Read more…” är fortfarande på engelska. Är det ändrat i den senaste versionen?

 2. @Micke:
  Det är ingen skillnad alls, länken går till samma ställe. Vad gäller din tjejs blogg kan jag inte hjälpa om du inte ger mer info.

  @Emil:
  Inställningar -> Läsa -> Teckenkodning. UTF-8 är såväl rekommenderat som förvalt, varför vill du ändra det?

  @Nilla:
  Det där är i själva verket en inställning som måste göras i temat. Leta reda på texten < ?php the_content() ?> och ändra den till < ?php the_content(Mer...) ?>.

 3. Jag håller på med en blogg till en polare. Och jag har översatt hela sidan själv. Men sen när det gäller klockslag och datum m.m. Så får jag inte det att funka. Jag har även installerat MO-filen enligt dina instruktioner. Utan positiv verkan. Please help me!

 4. Jag har lagt in det svenska språket, men när jag i sidebaren visar nyhetsrubriker klarar inte WordPress av de svenska tecknen. Vad mer måste jag göra?

 5. @Rolf:
  Jag kollade din blogg och det verkar helt enkelt som om nyhetsrubrikerna skulle ha en annan teckenkodning än resten av sidan. Om du ser till att bloggen och rubrikerna har samma teckenkod (UTF-8, ISO8859-1 el. dyl) borde problemet försvinna.

Lämna ett svar