Minnepinne

Sandisk Cruzer Micro
Idag har jag tagit ett rejält kliv mot nutiden – jag har lämnat disketteran bakom mig och köpt ett usb-minne. Fast jag kallar den hellre minnepinne, ett uttryck myntat av min bror Simon och som jag tycker att betydligt roligare. Valet föll på en Sandisk Cruzer Micro med 512 MB minne. Den verkar vara liten och bra och då den dessutom har utbytbara skal i grälla och fula färger var jag ju bara tvungen att slå till. En fråga kvarstår – skall jag använda det ljusröda eller ljusblå skalet?!?

Uppdatering: En Google-sökning visar att också norrmännen talar om minnepinne. Eventuellt har Simon fått uttrycket därifrån…

2 tankar kring ”Minnepinne

  1. Nej, jag visste faktiskt inte att norrmännen talar om minnepinne. Fast jag är inte ett dugg överraskad trots allt… 😉

    Jag tror att fare har en likadan. Och jag äger ju en DataTraveler II+…

    Kanhända kommer jag på besök nästa veckoslut. Har ni någo speciellt program? Går det någon bra konsert, pjäs eller annat???

Kommentera