Sommarplaner

Sommerlovet började för en vecka sedan och började med ett skribaläger där jag var som hjälppis. Det var otroligt kul! Det var sorgligt att komma hem…:( Fast nog var det ju skönt också… Så nu har jag sovit ut ordentligt och är redo att ta itu med resten av jobbena, dvs. att jobba några dagar hos Fjalar och att vara med och spela in en film där jag har en biroll som svensk flicka. Jag yttrar tre ord: ”Vad heter du?”.

Men det blir jätteroligt!! Efter det väntar en vecka pilgrimsvandring på Öland. Därefter blir det lite slappande och Englandsresa. That´s about it för min sommar. Sedan blir det gymnasiet. I vilket får jag veta imorgon då jag skall tråmas utanför Tölö med Linda.

Om aurora

Jag är den yngsta i syskonskaran. Största delen av tiden går åt till att studera medicin, men annars tycker jag om att musicera, speciellt sången är mitt stora intresse.

3 tankar kring ”Sommarplaner

  1. ska du ti tölö?? oj, grattis då:)
    england?!? vi sku fara diit från irland jag,nora,pappa,tara o melu men vi hann aldri….meh….
    hoppas du hade en trevli sommar o ha det bra när skolan börjar!

  2. kan man alltså se dej i tv? när i så fall? de vill ja absolut int missa! 🙂 kram

Lämna ett svar