Ny telefon

Sonjas gamla telefon gick sönder efter att fungerat felfritt i sex år. För att vara en Nokia 3210 har den med andra ord överlevt sina artfränder ganska rejält. Den har dessutom fått tåla en hel del stryk – det är mycket möjligt att det skulle ha hållit ännu längre om det inte hade varit för Arturs ganska hårda behandling.

Siemens CX70

Eftersom det är jag som är familjens prylbög hade jag erbjudit min egen telefon åt Sonja för att sedan kunna köpa en ny åt mig. Ibland är jag nästan sjukligt förtjust i små fåniga finesser, i det här fallet var det en inbyggd e-postklient jag var ute efter. Någon sådan fanns det nämligen inte i min förra telefon, en Siemens C60. Mina undersökningar hade gett vid handen att Siemens CX70 skulle vara ett gott val för mig. Till dess vinnande egenskaper hör bland annat integrerad e-postklient, kamera och en rejält tilltagen skärm så att det faktiskt ryms något på den. När sedan Stockmann råkade ha den som stamkundserbjudande slog jag till. Och hittills har jag varit riktigt nöjd. Det som ännu saknas är datakabeln, men en sådan skall vi väl köpa så småningom.

Lämna ett svar