djupsjobacka.com på SchizoBlog

När jag gick igenom aprilstatistiken för djupsjobacka.com märkte jag att det hade kommit in en hel del besökare från SchizoBlog. Vanligtvis betyder en sådan pik att någon har satt en direkt länk på ett synligt ställe. Mycket riktigt, så var det även den här gången. I korthet handlar inlägget om att Janne, upphovsmannen till SchizoBlog, berättar att någon har kommit till hans blog från djupsjobacka.com.

Det som gör det hela lite intressant är att han är så förvånad över det här besöket. För det första verkar han tycka att det är konstigt att någon svenskspråkig besöker SchizoBlog (kanske han inte känner till att finlandssvenskarna oftast kan finska?). Janne har dessutom läst så pass mycket på djupsjobacka.com att han känner till att vi är en ”Andlig Familj”. Därför tycker han att det är desto konstigare att någon från släkten läser hans blog, som enligt egen utsago är ”ett syndens och skörlevnadens näste”. Kanske Janne borde justera såväl sin uppfattning om sin blog som om oss Andliga?

Kommentera