Födelsedags!

Matchbox Beach 4 X 4

Det ni ser på bilden här ovan är min födelsedagspresent! Nåja, färgen är lite fel och de där tuffa mönstren på sidan saknas också, men i övrigt stämmer bilden. Nu blev ni allt avundsjuka, va…?


Förklaringen till presenten är rätt enkel. Harald funderade på vad han skulle kunna ge pappa i födelsedagspresent. Han fick en briljant idé – om man ger pappa en leksaksbil i present kan man kanske få leka med den sen. Sagt och gjort! Med mammas hjälp köpte han alltså en Beach 4×4″ ur Matchbox serie Hero City åt mig.

Det behöver kanske inte sägas att pappa var något överraskad när han öppnade paketet i morse. Glatt överraskad, det vill säga. Även om presenten kanske inte var köpt helt utan lite egoistiska baktankar förstår jag nog att uppskatta tanken. Dessutom var han ju så gullig. Hela veckan har han haft svårt att hålla sig utan att berätta för mig vad han har köpt, och när han kom hem från dagis idag lär han ska ha ropat ”Pappa, pappa! Var är du? Skall vi leka med bilen nu?”. Besvikelsen måtte ha varit stor när han insåg att jag fortfarande var kvar på jobbet. Dessutom hade vi ju gäster på kvällen, så vi hann inte leka med bilen då heller. Nå, det är en dag imorgon också. Jag har lovat att vi skall ta itu med bilen på allvar då…

Kommentera