Stressigt på jobbet

De senaste (arbets)dagarna har varit rätt intensiva. Som den uppmärksamme läsaren kommer ihåg var jag sjukledig ett par dagar förra veckan. Det ledde förstås till att mina arbetsuppgifter delvis blev ogjorda, vilket i sin tur ledde till att jag hade en hel massa att göra när jag kom tillbaka till jobbet på måndag morgon.

Den absolut viktigaste delen av mitt jobb är att se till att orkestern får sina noter i god tid. Det lite flummiga begreppet god tid innebär i praktiken två veckor på förhand. Vanligen är det inget problem för mig att göra det här. Med lite förhandsplanering går det riktigt bra att få det gjort. Nu var ju situationen en helt annan eftersom jag inte hade varit på jobb i praktiken på en vecka. Och det hela blev ju inte bättre av att materialet som skulle delas ut är extremt omfattande. Verdigalan Pertti Pekkanens 60-årsdag till ära ser ut att bli en verkligt trevlig upplevelse, men ni skulle se vilka nothögar det handlar om. Normalt står ju ca 3-4 verk på programmet, nu är de 12. Det tog en god stund att få noterna i pärmarna.

Lämna ett svar