Liten uppdatering

Tack så mycket för födelsedagsgåvan. Skjortan som hörde till har väckt muntra kommentarer. Nu är det då tid att börja uppdatera så småningom. Jag tänkte börja med att kort gå igenom vad som hänt sedan 10.7.

Ett par dagar efter födelsedagen var det dags för konsertturnén Diggiloo och konserten i Strandparken i Karis. Jag hade ansvarat för inövandet av kören som skulle delta i konsertens första avdelning. Det var 10 akademare och 10 lyror som valts / lottats ut och alla var förväntansfulla och entusiastiska inför uppdraget 😉 Och bra gick det ju till sist, trots att hälften av kören missade alla simultan-anvisningar pga starkt solsken rakt i ansiktet. Ett projekt till i bagaget…

På sjusovardagen ordnades en pilgrimsvandring i Sibbo, närmare bestämt mellan Nilsasgården och Svartbäck-Spjutsund skärgårdskyrka. Vi startade med morgonmål på Nilsas klockan 7 och satte kurs mot Molnträsket, där vi skulle hålla vår första paus och också hålla morgonbön. 23-24 km senare var vi framme i Svarbäck där vi firade vesper med nattvard. En helt lyckad vandring på det hela taget. Fina skogsstigar och -vägar för det mesta. Sibbovyer som man inte sett tidigare.

Sedan har det varit en del fester och styrelseträffar, på Lekis och Sommaröarna. Och så regnväder förstås….

1 tanke kring ”Liten uppdatering

  1. Hej på dig! Kul att se att du börjat skriva på din hemsida. Blir en fröjd att följa med din vardag…

    Varma kramar från oss alla här i Åbo (okej varma? mätaren visar + 10 och nordanvinden blåser snålt…)

Kommentera