Sonja och Artur kommer hem

Idag kommer Sonja och Artur hem från sjukhuset! Gräsänklingen (jag) och gräsänklingssonen (Harald) är verkligt glada, vi saknar dem verkligt mycket. Det är så skönt att man får komma hem så fort nuförtiden, det är ju faktiskt bara den tredje dagen ännu.


Jag var på sjukhuset och hälsade på Sonja och Artur för en stund sedan, och fick bland annat bevittna en vägning där vi kunde konstatera att Artur ätit upp sig 20 gram under en måltid. Det visar att Sonja har mjölk och att Artur får den i sig, vilket är två av villkoren för att man skall kunna åka hem från sjukhuset. Eftersom Sonja och Artur också i övrigt mår bra är det därför nu klart att de kan komma hem efter middagen idag.

Haralds (och Arturs) farfar Stefan har varit här hemma hos oss på besök sedan igår, och han åkte tillbaka till Sibbo idag. Det var verkligt skönt att han hade möjlighet att komma, eftersom jag inte är helt återställd ännu. Harald har varit lite mer krävande än vanligt de senaste dagarna, vilket är helt naturligt. Hela hans värld har ju svängts upp och ner nu, när han har fått en konkurrent och inte längre helt självklart kan räkna med att vara i centrum. Därför var det verkligt bra att Stefan kunde vara med oss och leka med Harald, så att han fick känna att han också är viktig.

Kort sagt, vi är två grabbar här hemma som är mycket glada över att få familjen samlad i hemmet igen.

Lämna ett svar