Sjukledigt…

Jag sitter nu hemma vid datorn och skriver – har varit sjukledig sedan senaste veckas onsdag. Först idag gick jag till läkaren, när situationen inte visade några tecken på att bli bättre. Han hittade något slags infektion, så det blev penicillinkur för min del. Så nu är jag hemma och vilar tills torsdag.


Fortfarande inga tecken på att barnet skulle vilja titta ut. Imorgon, tisdagen den 23.3 är det den beräknade dagen, så ännu finns det alls ingen anledning att bli orolig. Men otålig kan man ju vara ändå… å andra sidan är det kanske lika så bra att babyn väntar på att pappa skall bli frisk.

På arbetsfronten en del nytt. Planeringen av PERC! har fortskridit till det skede där reklambroschyrer och affischer är tryckta och distribuerade. Nätsidorna har varit öppna redan under några veckor, på adressen http://www.turku.fi/orchestra/perc/. Gå dit och kolla om ni vill veta mer om vad PERC! är för någonting!

Senaste vecka hade orkestern besök av den kinesiskfödde cellisten Jian Wang. Han spelade Prokofjevs Sinfonia concertante, och jag är verkligt harmsen åt att jag inte kunde gå på konserterna – jag hade gärna hört honom spela, eftersom han verkar vara en fascinerande musiker. Få se hur det går med den här veckans konserter för min del. Åbo filharmoniker samarbetar med Mellersta Österbottens Kammarorkester, vilket betyder att orkestern har över 90 musiker. Det skulle vara verkligt skoj att kunna vara med om den konserten på torsdag. Hoppas att jag hinner bli frisk.

Lämna ett svar