Toscana med mera

Nu har det igen gått lång tid sedan senast. Därför har också en hel del hunnit hända. Under tiden min publik troget har väntat på nya uppdateringar har jag bl.a. hunnit vara i Toscana på musikfestival i en vecka. Jag kommer att sammanställa någon form av bildkollage om resan så småningom, både för körmedlemmars och andra intresserades nöje. För tillfället har jag fullt upp med arbetet med Skandal! , som har premiär på Åbo konserthus om en vecka. Ta en titt på Åbo filharmoniska orkesters hemsidor om du vill har med info om skandalen.


För övrigt: körkeikkan på Helsingfors festspel gick riktigt bra, och Esa-Pekka Salonen var så nöjd att han några dagar senare bokade in Chorus Cathedralis Aboensis för en ny keikka i november i år. Vi skall sjunga Hector Berlioz Tristia, ett stycke som jag inte i det här skedet vet något om. Jag skall försöka leta reda på något att skriva om det.

Kommentera