Whirlpool, CCA, Castagneto

Det har hänt så mycket den senaste tiden så jag har inte riktigt hunnit med. Vi har skaffat en ny tvättmaskin, jag skall åka till Italien till en körfestival och jag börjar dessutom sjunga i en filharmonisk kör.


Först tvättmaskinen. Vår gamla tvättmaskin gick sönder i vintras, men vi fick låna en annan av en kompis som åkte utomlands. Nu kom hon tillbaka och ville förstås ha tillbaka sin tvättmaskin också. Med andra ord måste vi köpa en ny. På måndag åkte vi runt i alla hushållsmaskinbutiker i Åbo och tittade, tills vi hittade en Whirlpool som inte var alltför dyr. Nu står den installerad därhemma och väntar på att börja användas.

Körfestivalen i Italien kom som en total överraskning i slutet av sommaren. Idunkören bjöd in mig som förstärkning av tenorleden och jag tackade jag. I början av september bär det av till Toscana. Jag skriver mer när jag har fått lite mer information.

Igår var jag på insjungning och första övning med Chorus Cathedralis Aboensis. Det blir en verklig rivstart på min karriär i den kören – i slutet av augusti skall vi sjunga Joseph Haydns Die SchöpfungHelsingfors festspel. Som pricken på i är det Esa-Pekka Salonen som dirigerar! Kom och lyssna och du råkar befinna dig i Helsingforsregionen den 30.08, det borde bli en bra konsertupplevelse.

Lämna ett svar