Blått mot blått?

Ikväll avgörs vem som som möter Italien i finalen i fotbolls-VM – Portugal eller Frankrike. Italien slog Tyskland igår efter två snygga mål precis i slutet av förlängningen, efter att tyskarna verkade ha slutat spela och börjat vänta på straffsparkarna. Idag möts Portugal och Frankrike i den andra semifinalen, som har alla förutsättningar att bli en riktigt spännande match. Portugal har gått från seger till seger i årets VM, medan Frankrike till en början misslyckades rejält. Nu har fransmännen återhämtat sig och spelet har löpt bättre och bättre hela tiden. Det kan med andra ord bli ganska jämnt. Jag tror ändå att Frankrike lyckas besegra portugiserna, men det blir knappast någon promenadseger för dem. Mitt tips är alltså att Azzurri möter Les Bleus i söndagens final medan portugiserna och tyskarna för göra upp om bronsmedaljen. Men det skulle nog vara ganska fräscht att se årets överraskning Portugal i finalen.
[tags]fotbolls-vm,fotboll,portugal,frankrike,italien,tyskland[/tags]

Lämna ett svar