Shakespearekväll med Key Ensemble

Jag har tidigare berättat att jag sjunger med i en relativt nystartad kammarkör med namnet Key Ensemble. Förra onsdagen höll Key Ensemble sin andra konsert, en kväll med musik till text av Shakespeare. Konserten hölls på Sibeliusmuseum och på programmet stod musik av bland annat Frank Martin, Juhani Komulainen, Ralph Vaughan Williams m.fl. Övningsperioden var intensiv och tung, men gav till sist utdelning. Vid måndagens övning kändes det rätt jobbigt men under konserten två dagar senare gick det redan mycket bättre. Det kan man märka även på recensionerna. På plats fanns nämligen också (åtminstone) två recensenter från Åbo Underrättelser och Turun Sanomat. TurSa:s recension kan du läsa på nätet, ÅU:s finns tyvärr inte tillgänglig annat än i pappersform.

En tanke kring ”Shakespearekväll med Key Ensemble

  1. Jag råkade trycka på ”slumpknappen” på nyligen.se och kom hit. Och när det stod om körsång blev det intressant…
    Sen mer intressant när jag hittade din mammas hemsida 🙂 Fast det finska hängde jag inte med på. Kan bara ca 20 ord…
    miksi siksi!

Lämna ett svar