Obligatoriskt ”länge sedan sist”-inlägg

Jo, jag vet – jag har inte skrivit några inlägg på verkligt länge. Och nu är jag igen här i den pinsamma situationen att jag skriver för att be om ursäkt för detta. Jag hade tänkt låta bli att skriva det här inlägget och istället bara börja på ny kula, men då hade jag missat det här unika tillfället att skylla ifrån mig och peka på jobbet, fritidsintressena och allt annat som tar mycket av min tid. Jag lämnar med flit bort familjen från den där listan, för frun och barnen har jag tyvärr ägnat allt för lite tid. Hoppas att jag så småningom kan bättra mig vad gäller den saken.

Här följer en kort resumé av vad som har hänt i mitt liv under de senaste veckorna. En del saker kommer jag att ägna skilda inlägg, läs mer om dem där.

* CCA gjorde en arenakonsert med Karita Mattila på Hartwall Arena i Helsingfors. Det var en helt lyckad konsert, med tanke på formatet. Åtminstone verkade publiken gilla den. Några recensioner har det också skrivits, de flesta i helt positiv anda.
* På jobbet har jag dubbeljobbat i över en vecka eftersom jag har fått agera stand-in för en som blivit sjukledig.
* På grund av föregående stod jag som utställare på bokmässan i Åbo hela förra veckoslutet. Tungt men ändå helt trevligt.
* Jag har haft problem med en visdomstand och skall gå till tandläkaren på nytt på onsdag. Kanske jag äntligen får dem utdragna!

Kommentera