Solaris

Jag såg just filmen Solaris. Det är en intressant historia, det tyckte jag redan när jag läste boken för många år sedan. Men filmen (från år 2002, inte den ryska versionen från år 1972) var inte riktigt så bra som jag hade väntat mig. Det blev stundvis lite slött.


Tidigare idag hjälpte jag Karin och Fredrik att flytta ut sina saker. Vi lyckades packa in så gott som hela deras husgeråd i en 8 kubikmeter stor paketbil. Det ni! Det var en övning i optimering som hette duga. Minsta lilla utrymme utnyttjades till max.

Jag har varit gräsänkling sedan söndag kväll. Som en följd därav har jag nördifierats i rasande takt. På jobbet har jag suttit vid datorn och när jag kommit hem har jag fortsatt med samma sak. Det kan ni märka bland annat av att mina hemsidor äntligen har fått en mer genomtänkt design. Nu gäller det bara att få något innehåll på dem också. Men det jobbar jag med, som ni märker.

Kommentera